催し物

History of Classical Japanese Literature Seen from Old Rare Books FINISHED

Japanese
Open:April 1st, 2015(WED) - September 30th,2015(WED)
 *The exhibition schedule after April 2016 will be informed later.
Open hour:10:00AM-4:30PM *enter by 4:00PM
Closed:Saturday, Sunday, National Holiday
Vanue:Exhibition room, 1st Floor National Institute of Japanese Literature
Organizer:National Institute of Japanese Literature
Admission Fee: Free
 *Using a corner of the Exhibition Room, our newly acquired collections are exhibited with various themes like Tale of Genji, Nara-ehon and etc. The theme will be changed on regular basis.

Top of the Page